Zijn beste vriend sterft aan kanker. Dus zamelt hij ter nagedachtenis geld in met limonadeverkoop.

Sommige mensen zijn gewoon voorbestemd om filantroop te zijn. Ze hebben niet alleen het verlangen om anderen te helpen, maar zetten ook echt iets in beweging. Soms komt deze drang voort uit iets dat ze in hun leven hebben meegemaakt. Sommige mensen hebben dit gewoon van nature uit en kunnen de neiging om anderen te helpen gewoon niet onderdrukken. In het geval van Connor Nicol was het zijn beste vriend Ella die hem inspireerde De drie jaar oude Ela was vorig jaar overleden aan een hersentumor. Dit liet een groot litteken achter op zijn hart, maar hij slaagde er toch in om iets moois te doen.

limonade

Na het overlijden van Ella riep hij de hulp in van zijn zusje om oud speelgoed te helpen sorteren. Zijn eerste doel was om spulletjes te verkopen en geld in te zamelen voor kinderen die aan kanker lijden. Dan zette hij een limonadestand op waar de drankjes worden verkocht voor vijf dollar per stuk. De jongen is vastbesloten en hij geniet de volle steun van zijn familie. Op de onderstaande foto zien we Connor in actie.

limonade1

Zijn familie steunt hem heel erg en sinds het overlijden van Ella heeft hij al 93 dollar ingezameld. Connor neemt zijn opdracht heel erg ernstig. We weten gewoon zeker dat deze kleine jongen nog heel veel goeds zal realiseren in dit leven! Hoedje af voor deze kleine jongen.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”5441″]
https://youtu.be/kWpeZ2RkaIs
[/sociallocker]