Zieke opa wordt wakker van het geschreeuw van zijn kleinzoon. Dan beseft hij, dat zijn familie naar hem toegevlogen is om hem te verrassen

Er bestaat niets erger dan iemand moeten missen en je hebt geen manier om tot bij hem of haar te geraken. Of het nu is omdat het financieel moeilijk is of gewoon om dat je geen tijd hebt, wegen op je hart doet het altijd. Voor deze opa in Duitsland was het zijn gezondheid die hem ervan weerhield om zijn tweejaarlijkse trip naar zijn familie te maken. We hebben het over zijn dochter en haar schattige zoon.

opa

Ze misten elkaar vreselijk maar totdat de dokters het licht op groen zouden zetten om een vliegtuig te nemen, zou hij ze niet snel weerzien.

Dat is toch wat opa dacht.

Zijn dochter plande in het grootste geheim een verrassingsbezoek, waarbij ook oma in het complot zat. Toen mama en haar zoon het huis binnenkwamen, lag opa rustig op bed te slapen. Eerder dan opa zachtjes wakker te maken, begon de kleine jongen te krijsen. Opa wordt verdwaasd wakker en keek verbaasd rond zich heen.

De vreugde op zijn gezicht als hij ziet wie er langs hem staat, is onbetaalbaar en ronduit hartverwarmend!

DEEL dit ontroerende moment met je vrienden!

    Bron: YouTube