Ze zien eruit als een normaal koppel. Maar toen ik de rest van de foto zag, viel mijn mond open van verbazing!

Taylor Morris groeide op als een adrenaline zoekende jongen met een voorliefde voor extreme sporten. De reden waarom hij zo uitblonk in deze bloedstollende sporten was dat hij een natuurlijke aanleg had om ongelooflijk kalm te blijven onder intense druk. Dit maakte hem een geschikte kandidaat voor de Navy’s EOD, Explosieven Team. Volgens het Amerikaanse leger zijn ze “krijgers die extreem goed getraind en uitgerust zijn om aan te vallen en explosieve toestellen te ontmijnen en zelfs massavernietigingswapens kunnen neutraliseren.”

bom

In 2012 leidde de 23-jarige Taylor een team van Special Forces op een geheime locatie toen hij plotseling op een landmijn stapte die onder hem ontplofte. Beide armen en benen werden afgerukt. Hoewel hij hevig bloedde, vertelde hij de dokters om hem niet te nemen. Hij vreesde dat er nog andere manschappen in het gebied waren en dat de dokters met hem toch maar krachten zouden verliezen.

Nadat het gebied beveiligd werd en Taylor de ontploffing overleefde, kon het team hem redden. Taylor werd de vijfde persoon die een amputatie van de vier ledematen overleefde. Daar waar de meeste mensen na dergelijke traumatische ervaring een mentaal wrak zouden zijn, gooiden het optimisme en de strijdkracht van Taylor hoge ogen. Uiteindelijk kreeg hij prothese-ledematen.

Maar het beste deel van deze geschiedenis is het verhaal tussen Taylor en Danielle, al gedurende negen jaar zijn vriendin. Danielle week nooit van de zijde van Taylor. Hun toewijding ging al snel viraal op het internet en Taylor vroeg Danielle in 2014 ten huwelijk.

De onderstaande video toont de emotionele rollercoaster van de reis die Taylor en Danielle ondergingen gedurende de hele periode van de revalidatie. Op het einde kon ik mijn tranen niet meer bedwingen en we zijn er zeker van dat ook jij het moeilijk zult hebben.

DEEL deze geweldige video op Facebook met iedereen die je kent!