Ze zien eruit als een gelukkige familie. Maar het verhaal wat achter hen schuil gaat, is zowel gruwelijk alsook uiteindelijk prachtig

Als het van Laura en Rico Ruffino afhing, was hun gezinnetje compleet. Ze waren de gelukkige ouders van twee dochters en hadden een gelukkig leven. Dat was ook het geval voor haar vriendin Elizabeth Diamond, een alleenstaande moeder van vier kinderen die de kost verdiende met het schrijven van motiverende boeken. Laura en Elizabeth leerden elkaar in de vijfde groep kennen en zijn altijd vriendinnen gebleven.

Beide vrouwen hadden een prachtig leven. Maar in de zomer van 2014 kwam er een einde aan het geluk van Elizabeth.

Een hersentumor in het eindstadium – zo luidt de vreselijke diagnose voor de 40-jarige viervoudige moeder. Ze vecht als een leeuwin en doet er alles aan om de kanker te overwinnen. Maar ze is bang wat er met haar meisjes zal gebeuren als ze het niet zou halen. Zullen ze het goed hebben? Kunnen Lily, Ella, Samona en Tara nog samen zijn? Zullen ze één familie blijven?

moeder7

Elizabeth voelt het einde naderen en praat met haar boezemvriendin Laura over haar angst: “Wanneer mij iets overkomt, wil ik dat jij voor mijn kinderen zorgt.” Zonder aarzelen, zegt de vriendin meteen “oké.”

moeder1

Vele mensen zouden de wens van deze stervende moeder niet afgeslagen hebben. Maar weinige mensen zouden deze belofte ook daadwerkelijk nakomen! Als je weet wat haar beste vriendin dan deed, zal je ogen niet droog houden.

moeder2

De vier meisjes worden als volwaardige gezinsleden in de familie van Laura opgenomen. Beide plotseling zesvoudige ouders doen er alles aan om de zusjes welkom te doen voelen en dat ze zich ondanks de vreselijke omstandigheden toch gelukkig zouden voelen. Ze doen veel samen met het hele gezin. Ze willen de meisjes helpen om met hun vreselijke en droevige ervaring om te gaan en ze willen samen met hen een toekomst opbouwen.

moeder3

Deze emotionele ondersteuning is meer waard dan welke hoeveelheid geld ter wereld. Uiteraard is de uitbreiding van het gezin met vier meisjes ook een financiële uitdaging. Zo komt Rico op het idee om de geschiedenis van het nieuw samengestelde gezin op het internet te plaatsen en geld in te zamelen. Voor eten, kleding, danslessen en de uitbreiding van het huis met twee extra slaapkamers.

moeder6

Ondertussen zamelden ze al $ 97.000 in! Een welgekomen verrassing voor deze prachtige familie die zich zo verder op de opvoeding van de vier meisjes kan concentreren. De twee zusjes Ruffino hebben hun kamer voor een andere ingeruild, zodat de vier zussen altijd samen kunnen zijn.

moeder5

Zo een liefdadige familie komt men zelden twee keer tegen. In de hoogste nood en over de dood leert m’n zijn beste vrienden kennen. De gelukkige ogen van de vier zusjes zeggen meer dan duizend woorden.

Als het droevige, maar toch ook mooie verhaal van deze familie ook jou ontroerd heeft, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent en dat we allemaal een voorbeeld mogen nemen aan dit diep menselijk gebaar!


Bron: YouTube