Ze wenst samen met Sneeuwwitje dat haar soldatenpapa thuis komt, maar weet niet dat hij haar gaat verrassen

Ver weg van onze kinderen zijn, is het ergste wat een ouder kan overkomen. Het is vooral hard als je kinderen nog erg jong zijn en je voor je werk ver moet reizen zoals bij militairen. Maar hoewel het hard is, maken de reünies veel goed.

Dit verhaal gaat over Alyssa, 4, die haar vader zo hard miste dat ze in Disneyland hoopte op een beetje magie.

sneeuwwitje1

Haar vader, luitenant Scott Brown, werd als marinier naar Afghanistan gestuurd om zijn vaderland te verdedigen. Haar moeder organiseerde een uitstapje naar Disneyland maar het was niet hetzelfde zonder papa.

Met de hulp van Sneeuwwitje suggereerde ze dat Alyssa een wens zou doen aan de magische wensput. De Disneyprinses en Alyssa sloten beiden hun ogen en wensten dat papa veilig naar huis zou kunnen komen.

sneeuwwitje2

Enkele seconden later bleek de wens gewerkt te hebben, want als ze haar ogen opendeed, stond papa plots voor haar! Vol ongeloof zei ze “Papa!” en ze gaf hem de dikste knuffel ooit. Wat een prachtig moment! Hier zullen ze de rest van hun leven ongetwijfeld nog aan terugdenken.

sneeuwwitje3

Er zit dus wel degelijk een beetje waarheid in de slogan van Disney “Waar dromen uitkomen”. Voor de rest van de dag week Alyssa geen ogenblik van de zijde van papa. Af en toe draaide ze zich naar hem om en zei: “Ik heb je gemist papa!”

sneeuwwitje4

Een hartverwarmend verhaal om te lezen!

Vond jij dat ook? DEEL dit bericht dan met je vrienden!