Ze waren de zeldzaamste drielingen ter wereld … maar hoe ze er nu uitzien, heeft me tot tranen toe bewogen.

Drielingen zijn altijd wel heel bijzonder. Maar de zussen Mackenzie, Macy en Madeline Garrison zijn zo mogelijk nog ongewoner.

drieling1

Van alle drielinggeboortes zijn ze het tweede bekende geval, waarbij een van de twee kinderen een Siamese tweeling is. Tegen de verwachtingen in overleven Macy en Mackenzie de kritieke eerste dagen na de geboorte.

drieling2

Helaas kon de biologische moeder zich niet om de kinderen bekommeren. Daarom werden ze in de liefdevolle handen van Darla en Jeff Garrison overgedragen. De twee hadden al drie zonen en verheugen zich op deze kans om hun familie nog een beetje uit te breiden.

drieling3

Er werd besloten om Mackenzie en Macy van elkaar te scheiden om de twee een apart leven mogelijk te maken.

drieling4

Om hen op de operatie voor te bereiden, werd hun huid vooraf een beetje uitgerekt. Tijdens een 24 uur durende operatie worden de twee voorzichtig en vakkundig van elkaar gescheiden. De operatie is een groot succes. Mackenzie en Macy hebben elk nu slechts een been – maar daar wordt met een prothese een mouw aan gepast. Fysiotherapeuten helpen hen later om zelfstandig te bewegen en te wandelen. Het belangrijkst is echter dat beiden de operatie overleefden.

drieling5

Twee jaar na de operatie konden Darla en Jeff de drieling officieel adopteren. Samen met hun zonen leven ze gelukkig in de Amerikaanse staat Iowa. De zusjes hebben zelfs hun eigen paarden! Ze zijn gezond, gelukkig en houden er boven alles van om met elkaar rond te dollen.

drieling6

Wat mooi dat ze het gehaald hebben. Nu kan elk van de meisjes hun eigen leven leiden maar toch zijn ze nog samen. Een echt happy end!

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden op Facebook!