Ze toont ons een meetlint-truc, die absoluut van pas komt… Zo slim!

Op zeker ogenblik in je leven heb je al wel eens iets moeten meten met een meetlint. Of je nu wilde checken of die nieuwe bank in je woonkamer zou passen of je gewoon wilde weten hoe groot je bent, een meetlint komt altijd wel van pas. Meer heeft er iemand eigenlijk eens over nagedacht hoe je een meetlint echt moet gebruiken? Huh? Moet je dan niet gewoon de cijfertjes aflezen?

meten

Dat is wat ook ik dacht … Maar blijkbaar is er meer. Een meetlint heeft tal van functies waar heel wat mensen gewoon niets van weten. Dankzij “Lea See Jane Drill” leren we alles wat we moeten weten over meetlinten en die je leven een stuk eenvoudiger zullen maken. Heb je de kleine gaatjes in het ijzertje aan het einde wel eens opgemerkt? Die dienen namelijk om vast te maken aan nageltjes en vijsjes! En waarom is dat ijzertje lichtjes gebogen? Dat dient namelijk om markeringen te maken in zachte materialen!

Als je het maximum wilt halen uit je meetlint moet je zeker de onderstaande video bekijken! Vergeet deze video ook zeker niet te DELEN met je vrienden op Facebook. Ook zij zullen er zeker wat aan hebben!Source: Life hack: 4 helpful ways to use your tape measure by seejanedrill on Rumble

Bron: Rumble.com