Ze liep een buurtwinkel in toen ze gepest werd. Wat haar reactie hierop is? PERFECT!

Harriet Rae moest even langs de plaatselijke supermarkt om een paar spulletjes te kopen. Maar in plaats van zich te haasten, besloot Harriet om het langzaam aan te gaan. Terwijl ze door de rekking ging, merkte ze dat ze door de werknemers van de winkel gepest werd omwille van haar grote glimlach en niet echt modieuze shorts. Harriet nam het sportief op en toonde gewoon haar andere wang. In plaats van slecht gehumeurd naar buiten te gaan, verliet ze de winkel met een brede glimlach want ze wist wat ze zo dadelijk op Facebook zou posten.

pesten

Toen ze thuiskwam, opende ze haar laptop om een post te delen die de twee dames van de winkel hopelijk een lesje zou leren:

“Aan de twee meisjes die deze namiddag in de Truro Superdrug winkel aan het werk waren:

Maak je geen zorgen, ik heb de commentaren gehoord die jullie maakten over mijn verschijning en mijn shorts. Jullie spraken luid genoeg zodat de meeste mensen het wel konden horen.

Het was duidelijk niet de eerste keer dat jullie met een ander meisje spotten en opmerkingen maakten, maar meestal zal het slachtoffer zich afwenden en zich zeer slecht voelen. Maar vandaag waren jullie niet voorbereid op de brede glimlach die ik voor jullie had.

Gewoon dat je het weet: jullie woorden hebben me niet geraakt. De blikken die jullie me gaven evenmin. Ik vind het wel droevig dat jullie het blijkbaar oké vinden om zo over andere dames te spreken. Jullie hebben er echt niets mee gewonnen, tenzij dan dat jullie je een beetje schaamden toen jullie doorhadden dat ik het allemaal gehoord had.

Als jullie dit moesten lezen, wat wellicht het geval zal zijn aangezien Cornwall best een klein dorpje is, zouden jullie misschien wat aardiger kunnen zijn met jullie woorden? De huid van sommige mensen is niet zo dik als die van mij en de huid van de volgende persoon is misschien juist heel dun.

Dus in antwoord op jullie opmerkingen zend ik jullie heel veel liefde terug!

Als jullie vandaag je eigen make-up aanbrachten en zelf je haar deden, zijn jullie heel erg getalenteerd. Ik zou mijn eyeliner en mijn paardenstaart nooit zo perfect kunnen krijgen!”

De boodschap van Harriet werd verspreid over de hele wereld en bereikt ook het management van de winkel.

“Ik heb gesproken met de lieve mensen van de winkel vandaag en de manager heeft persoonlijk zijn verontschuldigingen aangeboden.

Ik bevestigde dat het gewoon mijn bedoeling was om een positieve boodschap uit te dragen, geen schaamte of pijn. Dat begrepen ze en ze aanvaarden het dat ik geen beschrijving wilde geven van de daders in kwestie. Ze zeiden ook dat mijn post gebruikt zou worden tijdens de opleiding van nieuwe personeelsleden om ervoor te zorgen dat het nooit meer zou gebeuren …

Ik had nooit gedacht dat dit bericht zoveel publiciteit zou krijgen en het toont nog maar eens hoe krachtig de sociale media wel zijn.

Veel liefde!”

Wat vind jij van haar bericht?

Laat van je horen en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!