Ze helpt elke dag daklozen. Dan krijgt ze een velletje papier toegestopt dat alles zou veranderen.

Lolly Galvin uit Philadelphia weet dat een klein gebaar voor sommige mensen het verschil kan maken en ze heeft er haar levensdoel van gemaakt om een groot verschil te maken voor de dakloze gemeenschap – een voor een. Als oprichtster van Dignity Project bezorgt ze “Dignity Bags” vol toiletspulletjes aan dakloze personen die op straat leven. De missie van Galvin is eenvoudig, maar de impact ervan overstijgt ruim haar verwachtingen.

dakloze

Nadat ze haar tasjes gevuld heeft, gaat ze de straat op om voedsel, water en knipbeurten aan daklozen aan te bieden. Wat haar inspanningen eens zo bijzonder maken, is dat ze voor elke dakloze persoonlijk de tijd neemt en ze leert hen echt kennen. Soms praat ze wel tot een uur lang met iemand!

“Ik heb ooit eens gehoord dat een dakloze persoon zijn of haar eigen naam slechts een keer om de drie maanden hoort” zei Galvin. “Ik denk dat het is omdat mensen moe en opgebrand zijn en geen tijd hebben. Daarom probeer ik hen te tonen dat de wereld toch goed is.”

“We kunnen zoveel doen voor elkaar. Niet omdat we het kunnen, maar gewoon omdat we het zouden moeten doen” voegt ze er nog aan toe.

TD Bank houdt momenteel een actie om hun klanten te bedanken. Nadat ze het verhaal van Galvin hoorden, verrasten ze haar met een geldelijke schenking om aan haar project bij te dragen.

DEEL haar inspirerende verhaal op Facebook!