Ze gooit ijsblokjes in de droger. De reden? Geniaal!

Ik ben geen fan van strijken. Het is ontzettend vervelend en ik vind niet dat het een bepaald doel dient in onze samenleving. Sommigen vinden een mooi gladgestreken T-shirt geweldig, maar ik houd meer van de iets wilde look. En trouwens, al die actiehelden dragen ook nooit een mooi glad shirt.

was

Sommigen genieten er echt van om de was te doen. Ze beschouwen het bijna als iets therapeutisch, daar waar ik het gewoon rotvervelend vind. Dat verklaart uiteraard helemaal waarom ik er altijd een beetje verwilderd bij loop. Er is me ooit eens verteld dat je plooien en kreuken kunt vermijden door je wasgoed meteen op te hangen, maar daar ben ik meestal dan weer te laat voor.

Maar nu heb ik de geniale oplossing gevonden. Gekreukte kledij? Gooi ze in de droger met een handjevol ijsblokjes en laat het ongeveer vijf minuten draaien. Nu zouden ze mooi strak en glad moeten zijn. Hang ze dan wel op tijd op om te vermijden dat ze opnieuw gaan kreuken.

DEEL deze geniale truc met je vrienden op Facebook!