Ze geeft meer dan $20.000 per jaar uit aan operaties omdat mannen daar van houden. Vind jij het dit waard?

Om de zes maanden geeft de 25-jarige Carly Mersola 11.000 dollar uit om er net zo uit te zien als Barbie. Dit bedrag gaat naar het opspuiten van haar lippen, haarextensies en bleken. Maar nu wil ze opnieuw een borstvergroting van 36F naar 36G. Volgens Carly gaat het allemaal om “een levende pop willen zijn”. En wil ze dus nog een stapje verder gaan …

operatie

Al van toen ze een kind was, wilde ze precies als Barbie zijn. “Ik wil er zo plastic mogelijk uitzien” zei de barvrouw. Maar Carly Mersola uit Marina del Rey in California zag er niet altijd zo uit. Ze onderging deze transformatie pas toen haar vriend haar uitdrukkelijk had gevraagd om dat niet te doen!

Voor haar betekent geluk “blond, grote borsten en plastic”. Als een tiener leek ze heel wat natuurlijker met bruine lokken en dunne lippen. “Toen ik nog bruin haar had, kleedde ik me voortdurend in het zwart en droeg ik geen make-up.” De vriend van Carly, Chris Delisa, een 45-jarige drummer, houdt meer van een natuurlijke look, maar toch steunt hij haar nu. De twee zijn een stel sinds augustus 2015. Dit jaar in februari liet ze haar haren bleken en sindsdien gaat ze als blondine door het leven.

Elke zes maanden laat ze haar haarextensies vervangen en dat kost algauw 8.500 dollar per beurt. Het opspuiten van haar lippen moet ook elke zes maanden gebeuren en daarvoor betaalt ze 2.500 dollar.

“Ik hou er gewoon van als mensen naar me kijken” voegt ze er nog aan toe.

Vind jij deze vrouw aantrekkelijk?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!