Ze begrijpt niet waarom de benen van haar peuter zo rood zijn Dan vindt ze een cornflakesdoos in de bijkeuken

Toen Misty Lyn de rode uitslag op de beentjes van haar peuter zag, had ze geen idee wat de oorzaak kon zijn. Omdat ze bang was dat Harper tegen iets giftig was aangelopen, vroeg ze aan haar man om de ochtend even te overlopen. Alle alarmbellen gingen aan het rinkelen toen die zei dat Harper die ochtend voor het eerst de populaire Apple Jacks had geprobeerd.

FLAKES

Met deze ontbijtgranen in het achterhoofd besliste Misty om een beetje research te doen en wat ze ontdekte is minstens schokkend te noemen.

“Ik moest vandaag met Harper naar de dokter. Ik had geen idee wat die uitslag veroorzaakte totdat mijn man me zei dat ze die ochtend Apple Jacks ontbijtgranen had geprobeerd. Ik deed wat research en dit is wat ik ontdekte … Apple Jacks blijken voortdurend voor problemen te zorgen bij kinderen en dat omwille van de kleurstoffen die erin zitten” schreef de moeder in een virale post op Facebook.

Ze waarschuwt andere ouders:

“Deze kleurstoffen en bewaringsmiddelen zijn nu illegaal in Europa, maar blijkbaar perfect aanvaard in Amerika. Deel dit alsjeblieft met elke ouder.”

DEEL dit bericht met je vrienden!