Vrouw zakt in een treincoupé in elkaar, ontwaakt en vindt een mysterieus briefje, waarop wordt verteld wat haar overkwam

Stel je voor dat je wakker wordt, niet wetende hoe je daar bent terechtgekomen, hoe lang je daar al bent of wat er gebeurde. Dat is precies wat de 27-jarige Ellie Farnfield overkwam. Het enige ogenblik reed ze in de trein en het volgende dat ze weet is dat ze op een bankje in het station lag.

briefje1

Ellie had een “niet-uitgelokte” epilepsieaanval gehad, iets dat zeer plotseling en onverwacht gebeurt. Maar iets dat ze in haar hand geklampt vond, gaf haar een gevoel van veiligheid.

briefje2

In haar handje was een klein papiertje opgevouwen. Het briefje was van een volstrekte onbekende, waarin een aantal antwoorden op haar vragen werden gegeven en waarin zijn aandeel in het incident wordt uitgelegd … en het brief was eenvoudig ondertekend met “Tom”.

briefje3

Op het briefje stond:

Hoi Eleanor. Ik hoop dat je je al wat beter voelt wanneer je dit leest. Je had een aanval op de trein en ik heb je eraf genomen. Je hebt je hoofd niet gestoten, maar het zou kunnen dat je je been bezeerd hebt toen ik erop stapte omdat ik niet meteen gezien had dat je op de grond lag! Sorry! Het spijt me dat ik niet bij je kan blijven, maar er wacht een koffie om je later wat op te peppen en £10 om een taxi naar huis te nemen. Sorry, meer geld had ik niet, dus ik hoop dat je niet te ver weg woont. Ik heb mensen uit je telefoon opgebeld en medische hulp is onderweg, en je bent bij het treinpersoneel. Ik wens je het allerbeste en een spoedig herstel. Liefs Tom.”

Nu wendde Ellie zich tot de sociale media om Tom te vinden. Ze wil de vreemde bedanken die haar als een goede vriend behandelde.

briefje4

Dankzij de overweldigende positieve reacties zouden haar kansen moeten vergroten om Tom daadwerkelijk te vinden!

DEEL dit verhaal en help Ellie om Tom te vinden!