Vrouw weigert de stekker uit haar man te trekken. 3 jaar later werd hij wakker en zei 2 woorden.

Beeld je de volgende situatie in: Je bent net met de liefde van je leven getrouwd en de eerste zeven maanden loopt alles op wieltjes. Maar dan slaat het noodlot plotseling toe. Je wederhelft ligt plotseling aan de beademingsmachine en de artsen vertellen je dat er niet veel hoop meer is.

vrouw2

Het is hard om in te beelden want het is gelukkig iets wat we niet te vaak horen, laat staan zelf meemaken. Maar voor Danielle Davis is het de droevige realiteit. Op een zonnige dag in juli 2011 kreeg ze een vreselijk telefoontje, waarbij de arts haar vertelde dat haar liefde Matt in een verschrikkelijk motorongeval betrokken was geraakt.

Na drie jaar aan beademingsmachine gelegen te hebben en al die tijd in kunstmatige coma gehouden werd, ontwaakte hij plotseling en zei twee woorden:

“Ik probeer.”

Matt lag in een ziekenhuisbed en buiten bewustzijn, maar Danielle bleef altijd aan zijn zijde. Ze bad elke dag voor hem.

Toen de artsen haar zeiden dat er niets meer was dat ze konden doen, stond ze voor een hartverscheurende keuze: de stekker eruit trekken of blijven vechten.

Maar later zei Danielle dat haar beslissing eenvoudig was. “Ik wist dat God ons zou redden” vertelde ze. “Ik denk niet dat het te moeilijk was voor God.”

Uiteindelijk werd Matt verhuisd naar het moederlijk huis van Daniella waar hij de klok rond verzorgd werd.

Dagen, weken, maanden en jaren gingen voorbij voor die onvergetelijke dag aanbrak dat Matt plotseling wakker werd en in de ogen keek van zijn prachtige en liefdevolle echtgenote die er al die tijd voor hem was geweest.

vrouw3

vrouw4

vrouw5

Matt is op de goede weg en maakt volgens de artsen een “ongeziene vooruitgang”. Dankzij het geloof van de vrouw heeft Matt een tweede kans in het leven gekregen.

Als dit geen voorbeeld is van onvoorwaardelijke liefde dan weten we het ook niet meer …

DEEL dit hartverwarmende mirakel met iedereen die je kent!