Vrouw ondervindt een probleem met haar maandverband en schrijft een hilarische brief aan de fabrikant

Wat hieronder volgt is een echte brief geschreven door een vrouw genaamd Wendi Aarons. Ze woont in Austin, Texas, en ze schreef de brief aan Proctor and Gamble in verband met hun maandverband.

maandverband

Deze brief werd door PC Magazine 2009 Editors’ Choice bekroond als beste brief via e-mail verzonden en dat is volgens ons helemaal terecht. Je moet de hele brief echt een keertje gelezen hebben, want je zult het al na enkele minuten besterven van het lachen.

“Geachte Mr. Thatcher,

Ik ben al 20 jaar lang een loyale gebruiker van jullie “Always” maandverband en ik waardeer vele van hun eigenschappen. Waarom? Zonder het anti-lek en absorberend laagje zou ik wellicht nooit gaan paardrijden of salsadansen, en ik zou zeker niet op het strand gaan rennen met een strakke, witte short.

Maar mijn favoriete eigenschap zijn de revolutionaire vleugeltjes. Alle lof voor jullie bedrijf omdat jullie de enigen waren om in te zien hoe cruciaal deze aerodynamische vleugeltjes wel zijn. Ik kan jullie niet zeggen hoe veilig ik me wel voel wanneer ik een keer om de maand voel dat er een F-16 door mijn slipje raast. Heb jij ooit al menstruaties gehad, Mr. Thatcher? Ik wed van niet. Wel, mijn periode van de maand start op dit eigenste ogenblik. Terwijl ik aan het typen ben, voel ik de hormonen al door mijn lichaam gieren. Binnen enkele minuten zal mijn lichaam zich aanpassen en zal ik transformeren in wat mijn echtgenoot een “messentrekkende inteelt berggeit.”

Is het menselijk lichaam niet geweldig?

Als Brand Manager van de Vrouwelijke Hygiëne afdeling heb je ongetwijfeld wel wat research gedaan over wat er precies gebeurt tijdens het maandelijkse bezoek van de Russen aan je klanten. Daarom weet je wellicht van het opgeblazen gevoel, het puffen en de krampen die we doorstaan, en over onze immense humeurwisselingen, gehuil en ongecontroleerd gedrag. Je beseft zeker dat het een harde tijd is voor vrouwen.

Het punt is, meneer, dat van alle mensen uitgerekend jij zeker moet weten dat Amerika overloopt van de moorddadige maniakken in Capri broeken … Wat me bij de reden van deze brief brengt. Vorige maanden, toen ik middenin mijn menstruatie zat en mijn baarmoeder uit mijn lijf wilde rukken, opende ik een pakje Always, en daar op de achterkant, zag ik deze woorden: “Have a Happy Period.”

Hou je me nou voor de gek? Wat ik bedoel is, is er nu echt een deel van je kleine, manager brein dat denkt dat geluk – echt lachen van geluk, mogelijk is tijdens je maandstonden? Klinkt iets van het bovenvermelde enigszins aangenaam? Nou, James? Tenzij je een soort SM-freak bent, is er niets “gelukkig” aan een dag waarin je jezelf moet drogeren met pijnstillers en jezelf in je huis moet opsluiten, om maar niet met een jachtgeweer in de plaatselijke supermarkt te gaan rondlopen met een schimmig plan om een einde te maken aan je leven.

In godsnaam, steek je hoofd uit je schouders, man! Als je dan toch een debiele boodschap op een inlegkruisje wil zetten, zou je dan niet iets kiezen wat enigszins steek houdt, zoals “Laat de hamer maar vallen” of “Moord is Fout.”

Meneer, informeer jullie Accountant Afdeling alvast dat er een maandelijkse daling van $8 zit aan te komen, want ik heb beslist om mijn maandverband elders aan te kopen. En hoewel ik jullie vleugeltjes zeker zal missen, is dat zeker niet het geval voor jullie oeverloze onzin! En dat is een belofte die ik zal houden!

Always …

Wendi Aarons

Austin, Texas”

DEEL deze hilarische brief als ook jij hierom moest lachen!


Bron: Wendi Aarons