Vrouw offert zichzelf op om de baby van haar beste vriend te redden, nadat deze bijna door een hond werd verscheurd

Toen een dame uit Washington met haar echtgenoot op weekend ging om hun huwelijksverjaardag te vieren, wist ze dat haar kinderen bij een beste vriendin in goede handen waren.

Maar de moeder van drie, Cassy, wist niet dat haar beste vriendin Felicia Hambrick haar leven zou opofferen om haar acht maanden oude dochter van de pitbull van de familie te redden. De pitbull genaamd Roscoe viel Hambrick aan die ondertussen haar lichaam gebruikte om de baby te beschermen.

 

“Hij was nooit gewelddadig”, zegt Cassy. Maar van zodra de baby in huis was, kwam Roscoe aangelopen en begon haar te bijten. “Ik wist dat hij haar niet mocht. Hij kwam achter mij”, zei Hambrick, die ervoor zorgde dat ze tussen Roscoe en de baby bleef.

De moeder van Cassy was nog buiten toen de aanval begon en liep snel naar binnen om tussenbeide te komen. Ze kon Roscoe wegtrekken. “Ik herinner me dat het zoveel pijn deed dat ik het letterlijk van de pijn uitschreeuwde”, getuigt ze.

Hambrick werd naar het ziekenhuis overgebracht waar de dokters vaststelden dat ze wel 30 tot 40 keer gebeten was. Er waren 94 hechtingen nodig om de wonden samen te houden. “Ze hebben me voortdurend gezegd hoe vreselijk ze het vonden. Ze voelde zich alsof het haar schuld was. Maar dat is het niet”, zei Hambrick over haar beste vriendin.

“Er is niets wat Felicia kan zeggen opdat ik me niet schuldig zou voelen. Als ik gewoon thuis was gebleven zou dit nooit gebeurd zijn. Ze is mijn beste vriendin. Door mij is haar leven voorgoed veranderd”, zegt Cassy over het voorval. “Als de hond bij mijn baby geraakt zou zijn, zou ze gestorven zijn. Ik ben Felicia zo dankbaar dat ze zich tussen de hond en mijn dochter wierp.”

Kan jij geloven wat deze heldin deed om de dochter van haar beste vriendin te redden? Laat ons weten wat je denkt in de commentaren op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!


Bron: The News Tribune en Life Daily