Vrouw, die praktisch zonder spieren werd geboren, verrast iedereen door een wonderbaby te baren

Sheree Psaila, 22 jaar, werd geboren met een zeldzame aandoening genaamd arthrogryposis multiplex congenita. Het is een zeldzame genetische afwijking waardoor ze niet veel spierweefsel in haar armen en benen heeft. Toen Sheree werd geboren, werden haar ouders gewaarschuwd dat ze haar eerste verjaardag niet zou halen.

Het was al een wonder dat ze haar eerste verjaardag wel haalde, maar Sheree had grotere plannen in het leven. Ondanks haar toestand wilden Psaila en haar echtgenoot een kind samen. Sheree vocht al haar hele leven tegen haar ziekte, maar haar zwangerschap was de grootste uitdaging van allemaal.

spieren1

Sinds ze een kind was, onderging ze 22 vergeefse operaties om haar toestand te verbeteren. De dokters gaven haar uiteindelijk op en stelden voor dat ze in een rolstoel zou zitten. Ze vocht echter elke dag en toen ze vijf jaar oud was, zette ze haar eerste stapjes. Ze was vastberaden om de pestkoppen te overstijgen en een normaal leven te leiden. Tijdens haar studies ontmoette ze haar echtgenoot Chris, die eveneens een erfelijke aandoening aan zijn onderrug heeft.

spieren2

In 2015 trouwde het stel en wilden ze dolgraag kinderen. Helaas eindigde de eerste zwangerschap in een miskraam. Na een periode van rouw probeerden ze het opnieuw en hadden een wonderbaarlijke en succesvolle zwangerschap. “De artsen zeiden me dat ik wellicht geen kinderen zou kunnen krijgen, hoewel ze me niet echt een reden gaven waarom niet”, vertelde ze.

spieren3

De dokters beschouwden de geboorte als een mirakel. Op een of andere manier kon de baby zich helemaal gezond en zonder complicaties ontwikkelen.

Baby Hayden werd perfect gezond geboren. Hij heeft geen afwijkingen of erfelijke aandoeningen.

spieren4

Gewoon een prachtig verhaal over een moeder die vastbesloten was om een kind te krijgen. We wensen dit gezin het allerbeste toe!

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Bron: Dailymail UK