Vreemden vroegen aan mama waarom ze niet voor een abortus koos. Haar antwoord verstomt de kritiek

Als een moeder ontdekt dat ze in verwachting is, zijn zij en haar partner in extase om een nieuw lid in hun gezinnetje te verwelkomen – zeker als het over het eerste kind gaat. Maar voor Lacey Buchanan werd die vreugde getemperd toen ze ontdekte dat haar zoon Christian aan een zeldzame afwijking zou lijden. Hij is 1 van de 50 personen in de hele wereld die getroffen is door het Amniotisch Band Syndroom (ABS) waardoor er tijdens de ontwikkeling van de foetus niet voldoende doorstroming van bloed is.

abortus

Als gevolg daarvan werd de kleine Christian geboren met een hazelip en zonder ogen. Hij is volledig aangewezen op de tast en zijn gehoor.

Niet alleen moet Lacey vervelende blikken van vreemden dulden, maar er wordt haar ook botweg gevraagd waarom ze geen abortus pleegde. Ondanks alle vreselijke commentaren blijft ze achter haar beslissing staan.

Ze gaf de critici lik op stuk met een video die meteen viraal ging.

Eerst is Lacey aan het woord en stelt ze vervolgens haar zoon aan de camera voor. Hij is een vrolijke, giechelende baby, net zoals alle andere kinderen. Hij ziet er misschien een beetje anders uit, maar zijn vreugde straalt op zijn omgeving af.

Christian is ondertussen ook grote broer en die rol bevalt hem wel.

DEEL dit inspirerende bericht met je vrienden!