Voor de bevalling zou nog een laatste vooronderzoek plaatsvinden. Wat de dokters dan ontdekken, verandert haar leven voorgoed.

Lacey Merrifield uit Douglas County in de Amerikaanse staat Oregon is een gelukkige vierjarige. Ze is zeer geliefd, nieuwsgierig en verkent de wereld met een open vizier. Ze gaat graag naar school, speelt met haar vriendjes en houdt van videospelletjes. Maar Lacey heeft een heel eigen manier om met de dingen om te gaan. Waar anderen hun handen gebruiken, gebruikt zij haar voeten.

handen1

Tijdens een laatste onderzoek voor de bevalling ontdekten de dokters dat er iets niet klopte. Lacey had geen armen. Tot op vandaag is er trouwens geen medische verklaring voor het feit waarom ze zonder armen werd geboren.

handen2

Maar ook al heeft Lacey geen armen – dit houdt haar niet tegen om een normaal leven te leiden. Ze is een grote inspiratiebron voor iedereen die in het leven voor een zware hindernis geplaatst wordt. Welk obstakel ze ook tegenkomt, Lacey geeft nooit op en beschouwt dit gewoon als een andere uitdaging. Zo kleedt ze zichzelf gewoon aan!

handen3

Ze bindt ook gewoon veters …

handen4

Zelfs tanden poetsen is voor haar niet het minste probleem.

handen5

En ook op de iPad is ze erg behendig.

handen6

Ze is werkelijk een geweldige meid die zich door niets of niemand laat klein krijgen. Haar grootmoeder Chris is ontzettend trots en beschrijft haar als volgt: “Te zien hoe goed ze met haar voeten overweg kan dan andere mensen met hun armen, is gewoon indrukwekkend.”

handen7

Zonder armen is het echter niet altijd eenvoudig om het evenwicht te bewaren. Daarom oefent ze regelmatig balansoefeningen met een fysiotherapeut. Voorts is het belangrijk dat haar buikspieren zich goed ontwikkelen, aangezien ze voornamelijk hierop aangewezen is om flexibel te blijven.

handen8

In de onderstaande video zien we deze dappere meid aan het werk.

DEEL deze inspirerende dame met je vrienden op Facebook!