Video: Ik dacht dat de vader gewoon met zijn dochter speelde, maar het bleek MOORD te zijn!

Het is altijd vreselijk om te horen over mensen die jonge kinderen lastig vallen, te meer omdat ze zich nog niet kunnen verdedigen. Kinderen hebben gewoon geen schijn van kans tegen volwassenen en dat is waarom we dergelijke misdrijven heel ernstig moeten nemen. Het ergste is nog dat de persoon die zich aan dit soort misbruik bezondigt vaak een familielid is van het kind.

zwemmen

Onlangs werd een man uit Mexico gefilmd hoe die zijn driejarige stiefdochter hardhandig aanpakte in het zwembad. Het lijkt leuk om te zien, maar deze video zou al snel het bewijs in een moordzaak worden. De stiefvader greep het meisje vast en gooide haar aldoor in het zwembad terwijl de moeder nietsvermoedend lag te slapen en geen idee had wat er aan de hand was.

Nadat hij haar verschillende keren in het zwembad had gegooid, begon hij haar aan de rand van het zwembad kopje onder de duwen. Het meisje snakte naar adem en werd dan weer onder geduwd.

Dan zien we hoe het meisje begint te spartelen en voor haar leven begint te vechten, helaas tevergeefs. Ze werd later naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze dood werd verklaard. Het meisje bezweek aan de gevolgen van secondaire verdrinking.

Vind jij dit moord?

DEEL deze video met je vrienden op Facebook!