Video: Iedereen zei hem dat het onmogelijk was. Maar hij is net 300 kg afgevallen en ziet er geweldig uit!

Als je ooit al eens hebt moeten zwoegen om er enkele kilootjes af te krijgen, dan weet je hoe moeilijk het is om een gezond gewicht aan te houden. Calorieën tellen, jezelf je favoriete voeding ontzeggen, gedisciplineerd leven en regelmatig aan sport doen. Maar hoe moet het zijn om 300 kg af te vallen? In dit ongelofelijke verhaal van persoonlijke triomf ging een man van “Dikste Man ter Wereld” tot het vinden van liefde en aanvaarding.

afvallen

In 2010 woog Paul Mason 450 kg en was hij officieel de dikste man ter wereld. Hij kon niet uit zijn bed en at de klok rond. Hij at dagelijks gemiddeld veertig chocoladerepen. Toen Mason de mogelijkheid kreeg aangeboden om een operatie te ondergaan, nam hij die met beide handen. Dankzij de operatie verloor hij 350 kg!

Met de hulp van Dr. Jennifer Capla werd er nog eens 22 kg overtollige huid verwijderd en was Paul eindelijk in staat om terug normaal te wandelen. Ondertussen bereidt Paul zich voor op een tweede operatie om overtollige huid te laten verwijderen en werkt hij hard om een gezond lichaam te behouden.

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met je vrienden op Facebook!

https://youtu.be/gBbLALW0sqg