VIDEO: Deze tweeling werd gezamenijk onlangs 100 jaar oud en hoe ze reageren is ronduit schattig!

Zoals de meeste identieke tweelingen delen Mary Bell Roach en Mae Belle Powell een bijzondere band. Ondanks dat ze apart leefden, zijn deze twee vrouwen al 100 jaar de beste vriendinnen. De twee eeuwelingen werden geboren in Kentucky in 1916 en hebben samen heel wat mijlpalen bereikt. Enkele van die memorabele herinneringen zijn Wereldoorlog II, de Vietnam oorlog, de Grote Depressie en de verkiezing van de eerste zwarte president.

oma

De vrouwen herinneren zich nog de grote tol die de Grote Depressie eiste. “Het was echt erg, we hadden niets” vertelde Roach. “De enige maandelijkse kost was de verzekering op het huis.” Gelukkig kon de tweeling hun opleiding afmaken voor slechts vijf dollar per semester. Op school haalden ze voortdurend grappen uit met hun identieke verschijning. “Zij kan geen bal raken, dus ging ik in haar plaats naar de gymlessen en schreef zij mijn opstellen.”

Nadat ze afstudeerden, gingen ze beiden les geven op een basisschool. “Wil je weten wat ik toen verdiende?” vroeg Powell. “Welgeteld een dollar per dag!” De volgende 42 jaar zouden ze les geven op dezelfde school. Tijdens Wereldoorlog II stopten ze even met lesgeven en deden ze vrijwilligerswerk. Ze lieten alles achter en verhuisden naar Detroit om er aan de band te werken en om de mannen te steunen die overzee tegen het kwaad moesten vechten.

Ondanks hun 100 jaar zijn de zussen vandaag nog heel erg actief. Elke dag sporten ze minstens een halfuurtje en ze koken nog zelf. Deze dames zien er alleszins geen 100 uit!

DEEL deze geweldige dames met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”5441″]

[/sociallocker]