Verrassing! Ruim 40 jaar verstopte ze deze dozen op zolder. Als haar man ze vindt, gebeurt er iets wonderbaarlijks.

Het huwelijk tussen Bill en Kris Bresnan houdt al meer dan 40 jaar stand. En dat hoewel er al van bij aanvang een geheim tussen hen beiden bestaat.

Het begon allemaal tijdens een gezamenlijk uitstapje in de zomer van het jaar 1975: Bill en Kris waren stapelverliefd en wilden enkele dagen aan het hectische New York City ontsnappen. Ze hadden zich een klein landhuisje in de Hamptons gehuurd (een landelijke streek net buiten de stad) en verheugden zich op een geweldige tijd samen.

zolder1

Na een tijdje begon Bill een paar woorden op een servet te krabbelen. Dan schoof hij dit naar Kris toe en wachtte met een verlegen glimlachje haar reactie af. Haar ogen werden groter en groter als ze de boodschap las: “Jij bent het beste wat me ooit overkomen is, ik hou van je, mijn schat!” Daarachter tekende hij steeds het oneindigheidsteken.

En wat begon met een krabbel op een servet werd een 40 jaar lange traditie: Want vanaf dat ogenblik schreef Bill elke dag een liefdesbrief voor zijn Kris. Met wisselende inhoud en kleine symbooltjes van zijn genegenheid. En steeds in dezelfde stijl en het oneindigheidsteken om af te sluiten.

zolder2

Maar wat Bill niet wist: Kris hield elke individuele brief bij en verzamelde ze in dozen die ze op de zolder verborg. 40 jaar lang stonden deze stille getuigen van zijn liefde op zolder opgeborgen.

Op hun 40e huwelijksverjaardag onthult Kris haar geheim. Ze vroeg hem om een doos van de zolder te halen. Maar als hij zag wat er daar om hem wachtte, was hij tot tranen toe geroerd.

zolder3

Kris had al zijn brieven netjes voorzien van een datum en per jaargang in dozen bewaard. In totaal had ze 25 dozen, elk tot aan de rand gevuld met zijn brieven. Bill moest even diep ademhalen …

De rest van de avond verloren de twee zich helemaal in deze prachtige herinneringen. “Deze brieven zijn voor ons als een dagboek van onze liefde” zegt Kris. “Ik hoef er maar een briefje uit te halen en ik weet perfect wat we op die dag gedaan hebben.” Prachtig!

zolder4

De twee willen de brieven nu tot een boek laten samenbinden. De enige zorg die Bill heeft, is dat hij op een dag te oud zal zijn om nog elke dag liefdesbrieven te schrijven.

Wat een geweldig echtpaar. De twee hebben het geheim van een lang en gelukkig huwelijk ontdekt.

“Het huwelijk is als een brug die je elke dag weer moet bouwen. En van beide kanten!”

Ze zijn nog steeds de liefde van hun leven voor elkaar. DEEL dit prachtige verhaal over twee mensen die al 40 jaar van elkaar houden met iedereen die je kent!