Verlamde vrouw krijgt haar weeën en weet dat de bevalling van de baby haar zou kunnen doden.

Verlamd en Zwanger volgt het ongelofelijke verhaal van Michelle Carston. Toen ze 23 was, kreeg Michelle een vreselijk auto-ongeluk op vakantie waardoor haar ruggenwervel blijvende schade opliep. De artsen vertelde haar dat ze vanaf de nek verlamd was. Ondanks het feit dat haar gezegd werd dat ze nooit iets meer zou kunnen voelen, was ze vastberaden en werkte ze onverstoord aan haar revalidatie. Geleidelijk aan begon ze terug een beetje te voelen en te functioneren. Ze moest echter alles opnieuw leren, van leren eten tot het leren rijden met haar rolstoel.

wee

Toen ze midden de 30 was, verwachtte zij en haar echtgenoot Peter een babyjongen – maar de zwangerschap was niet zonder risico’s. Michelle was ondertussen echter gewend aan tal van medische problemen, zoals bloedklonters en infecties, maar de zwangerschap zou de zwaarste uitdaging van allemaal worden. Om een gezonde baby te verzekeren, werd Michelle acht maanden bedrust voorgeschreven. Ze kreeg ook regelmatig bloedtransfusies toegediend. Peter week die hele tijd geen ogenblik van haar zijde en wist dat hij er moest zijn voor haar.

Tijdens de bevalling stelde Michelle zich bloot aan tal van complicaties omdat haar lichaam nu eenmaal niet meer met haar brein kon communiceren. Bekijk de onderstaande video om te ontdekken hoe Michelle met al haar kracht en met heel voor doorzettingsvermogen de baby toch ter wereld brengt.

Wat een sterke vrouw!

DEEL deze fascinerende video met je vrienden op Facebook!