Van loopjongen tot miljonair. Britse tiener bewijst dat het kan!

Een tiener die bij McDonald’s werkte werd op 19-jarige leeftijd miljonair. Robert Mfune leerde de knepen van het handelen in binaire opties toen hij als theejongen werkte voor een financieel bedrijf. Mfune, die ook een deeltijds baantje had bij McDonald’s, begon vanuit zijn huis in Southamptom in Engeland zijn basiskennis in trading in de praktijk te brengen. Toen hij 17 was had hij al genoeg verdiend om zich een gouden Bentley van 150.000 euro aan te schaffen.

miljonair1

Mfune die nu twintig is, kocht ondertussen ook een nieuw huis en auto voor zijn moeder. De jongen getuigt: “Naar school gaan, werken bij McDonald’s en als theejongen, en van thuis uit handelen in binaire opties was de hardste tijd van mijn leven. Als je het wil maken, moet je een enkele jaartjes afzien.”

miljonair2

Om beperkingen te vermijden, opende hij een handelsaccount op naam van zijn moeder. Hij studeerde ook financiën en nu is hij een professionele handelaar. Mfune voegt er nog aan toe dat hij niet zo materialistisch is en de gouden Bentley gewoon voor het “plezier” kocht.

DEEL deze opmerkelijke jongen met je vrienden op Facebook!