Vader houdt dokters onder schot wanneer ze ermee dreigen om de beademingsmachine van zijn “hersendode” zoon uit te schakelen.

Hoe ver zou jij gaan om je geliefden te beschermen? Dat was de vraag waar George Pickering mee geconfronteerd werd toen zijn zoon werd opgenomen in het Tomball Regional Medical Center en aan een beademingsmachine werd gelegd. Zijn zoon had een beroerte gehad waardoor hij “hersendood” werd verklaard. In zijn hart wist Pickering dat de dokters zich vergisten toen ze de beslissing namen om de beademingsmachine geleidelijk aan uit te schakelen.

schot

“Ze gingen gewoon veel te snel” zei de vader.

Maar zijn mening werd niet gehoord, dus nam de vader drastische maatregelen: Hij trok zijn wapen! En toen gebeurde het ongelofelijke. De intuïtie van Pickering zat helemaal goed want zijn zoon kneep hem herhaaldelijk in zijn hand.

De uren daarop stond het SWAT team buiten te wachten, maar Pickering weigerde om het bed van zijn zoon te verlaten. Pickering geeft echter wel toe dat hij die avond agressief was en werd uiteindelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van elf maanden.

“Er werd een wet overtreden, maar helemaal om de juiste redenen. Ik er nog omdat hij dat toen deed” vertelt de zoon nu.

DEEL dit ongelofelijke verhaal op Facebook!