Tijdens de trouwdag van zijn dochter, sleept de vader van de bruid een ander voor het altaar. Maar dat blijkt precies de juiste te zijn

Delia D. Blackburn is huwelijksfotografe en ze dacht dat ze zowat alles al gezien had. Maar tijdens de bruiloft van Brittany Bachman deed de vader van de bruid iets ongelofelijk en Delia drukte gewoon af.

Delia moest de bruiloft van Brittany Bachman fotograferen. Elke moment zou voor de eeuwigheid vastgelegd worden.

bruiloft1

Iedereen hield de adem in toen de bruid samen met haar vader op het gangpad naar het altaar liep. Toen bleef de vader Todd plotseling staan en draaide zich naar het publiek. In de mensenmassa zocht hij naar de stiefvader van Brittany, de nieuwe echtgenoot van zijn ex-vrouw. Hij onderbrak de weg naar het altaar, liep op de stiefvader af en greep hem bij de hand.

bruiloft2

Iedereen was overstuur, maar dan werd duidelijk wat Todd in gedachten had: hij wilde de stiefvader van Brittany eveneens de mogelijkheid gunnen om zijn stiefdochter naar het altaar te begeleiden. Toen zijn plannetje duidelijk werd, laaiden de emoties onder de gasten hoog op. Iedereen huilde tranen met tuiten van ontroering en ook de stiefvader kon zijn tranen niet bedwingen.

bruiloft3

“Er bleef werkelijk geen enkel oog droog”, vertelt de fotografe die de foto’s maakte. “Een bruiloft draait om de kersverse echtgenoten en niet om gekwetste ego’s. Hartelijke felicitaties aan Todd Bachman, die zijn kinderen toont wat liefde echt betekent: je eigen behoeften opzij zetten en om elkaar geven!”

bruiloft4

bruiloft5

Dit onbaatzuchtig gebaar werd ondertussen al 1.200.000 leuk gevonden en 500.000 keer gedeeld. “Dit heeft me tot tranen toe bewogen. Wat een ongelofelijk gebaar”, schrijft een vrouw op Facebook.

DEEL dit bericht als ook jij ontroerd bent door het prachtige gebaar van deze vader!

Bron: Facebook/Delia D Blackburn