Straatkat wandelt jankend een opslagloods in en houdt pas op met huilen als hij liefde voelt

Deze arme straatkat wandelde een warenhuis binnen en stopte maar niet met janken. Hij verborg zich voor alles en iedereen – hij was gewoon pasgeboren en doodsbang van de grote boze wereld.

kat1

Gelukkig besliste een stel om hem te helpen uit zijn schulp te komen. David W. en zijn vrouw, ervaren diereneigenaars, kwamen naar het warenhuis met een plannetje. “Hij woonde al enkele weken in het warenhuis van mijn bedrijf en niemand kon hem uit zijn tent lokken”, vertelde David.

kat2

David en zijn vrouw wonnen zijn vertrouwen met behulp van heel veel kattenvoer en fris water. Hoewel het katje erg voorzichtig was, haalde zijn honger toch de bovenhand. Na een spelletje van uren wachten, kwam hij vanuit zijn schuilplaats gekropen om van het eten te proeven.

kat3

De dappere en vooral geduldige mensen die hem wilden helpen, zaten langs zijn zijde toen hij zichtbaar van het eten genoot. Tevreden en met een volle maag krulde hij zijn staart en keek blij in de ogen van zijn redders.

kat4

Het katje was enkele weken alleen geweest, maar nu wist hij dat deze mensen wel degelijk te vertrouwen waren. Met een enkel gebaar besliste hij om deze lieve mensen als zijn nieuwe familie te aanvaarden.

kat5

“We lokten hem in een draagmandje en namen hem mee naar huis”, vertelde David. “Mijn vrouw noemde hem Oliver of kortweg “Ollie”. Aanvankelijk was hij erg schuchter, maar nu moet hij elke namiddag al in iemands schoot kunnen liggen. Onze andere dieren waren ook erg opgewonden om hem te ontmoeten! Hij schiet goed met ze op en is nu echt al heel wat meer ontspannen.”

kat6

Hoewel hij de eerste janken in het warenhuis alsmaar om hulp jankte, doet hij nu niet anders dan spinnen! Soms heb je de hulp van een onbekende nodig om je veilige plekje in deze wereld te vinden!

kat7

En Ollie is ook dol op zijn nieuwe teddybeer! DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden op Facebook!

Bron: Facebook / David W. en Love Meow