Straathond rolt zich op als de politie met een lamp op hem schijnt. Als hij opstaat… Kippenvel!

Het is nooit gemakkelijk om een dier te zien dat er slecht aan toe is. Ze zijn intrinsiek onschuldig, dus het is echt hartverscheurend om te zien dat ze mishandeld of verwaarloosd werden. Als we het hebben over honden lijken hun ogen gewoon niet te kunnen verbergen wat ze doorgemaakt hebben. Ze worden niet voor niets “puppy-ogen” genoemd. Ze kunnen zoveel verdriet uitstralen.

straathond

Verwaarlozing kan tot tal van ziektes leiden, afhankelijk van het soort mishandeling. Terwijl sommige mensen hun honden alles willen geven wat hij of zij wil, mogen we niet vergeten dat overvoeding ook een vorm van mishandeling is. Honden weten immers niet wanneer ze teveel eten, dus is het aan de eigenaar om dit een beetje op te volgen.

Toen Powder in Florida Everglades werd gevonden, zat er niet meer veel leven in hem. Maar dankzij een team van prachtige redders stelt Powder het nu beter dan ooit tevoren. Hoewel de beelden voor sommigen als schokkend ervaren zullen worden, loont het de moeite om helemaal tot het einde te kijken om van zijn indrukwekkende transformatie te genieten.

DEEL deze fantastische transformatie met je vrienden op Facebook!