Schokkend! Hij vertrouwde het verzorgingstehuis van zijn moeder niet. Dus plaatste hij een verborgen camera. Wat daarmee werd vastgelegd? Dit is ZIEK!

Verzorgingstehuizen worden verondersteld er te zijn voor mensen die hulp nodig hebben in hun leven van alledag. Ze moeten verzorgd worden op basis van hun behoeften. Deze bewoners zijn ook mensen en moeten ook zo behandeld worden. Onlangs stelde deze man vast dat er in het verzorgingstehuis conflicten waren geweest tussen zijn moeder en andere bewoners die haar ronduit mishandelden. Aanvankelijk verdacht hij alleen de andere bewoners van het tehuis.

camera

Op dat moment plaatste hij een verborgen camera in de kamer van zijn moeder.

Wat hij ontdekte was ronduit schokkend, want bleek dat niet alleen de andere bewoners zijn moeder mishandelden, maar ook de verplegers!

De video registreerde hoe andere bewoners in haar kamer slopen en haar bestalen. Maar dit is nog niet het choquerende gedeelte van de video. Een verpleger werd betrapt toen hij zijn neus in de lakens snoot en vervolgens het bed opmaakte met diezelfde dekens!

Een andere verpleger ging zo ver om de vrouw die aan Alzheimer lijdt regelrecht te mishandelen. De man was zo gechoqueerd dat hij de video aan de manager van de instelling liet zien. Zijn reactie was de volgende:

“Op basis van wat ik zie, is dit volstrekt onaanvaardbaar en ik zal maatregelen treffen om dergelijk wangedrag in de toekomst te vermijden.”

Bekijk de onderstaande video om deze schokkende feiten met je eigen ogen te aanschouwen. DEEL deze video met iedereen die je kent om deze wanpraktijken aan te klagen!