Samen met Sneeuwwitje wenst ze dat haar militaire papa terug naar huis komt, maar heeft geen idee welke verrassing haar te wachten staat.

Het is hartverscheurend als je als ouder niet bij je kinderen kunt zijn. Vooral als je kinderen nog jong zijn en je voor je beroep ver weg moet zoals bij soldaten vaak het geval is. Maar ondanks het feit dat de afstand en het gemis hard zijn, maken de reünies veel goed.

Dit verhaal gaat over Alyssa, 4, die haar vader zo hard miste dat ze in Disneyland hoopte op een beetje magie.

disney1

Haar vader, luitenant Scott Brown, werd als marinier naar Afghanistan gestuurd om zijn vaderland te verdedigen. Haar moeder organiseerde een uitstapje naar Disneyland maar het was niet hetzelfde zonder papa.

Met de hulp van Sneeuwwitje suggereerde ze dat Alyssa een wens zou doen aan de magische wensput. De Disneyprinses en Alyssa sloten beiden hun ogen en wensten dat papa veilig naar huis zou kunnen komen.

disney2

Enkele seconden later bleek de wens gewerkt te hebben, want als ze haar ogen opendeed, stond papa plots voor haar! Vol ongeloof zei ze “Papa!” en ze gaf hem de dikste knuffel ooit. Wat een prachtig moment! Hier zullen ze de rest van hun leven ongetwijfeld nog aan terugdenken.

disney3

Er zit dus wel degelijk een beetje waarheid in de slogan van Disney “Waar dromen uitkomen”. Voor de rest van de dag week Alyssa geen ogenblik van de zijde van papa. Af en toe draaide ze zich naar hem om en zei: “Ik heb je gemist papa!”

disney4

Wat een hartverwarmend bericht om te lezen!

Vond jij dat ook? DEEL dit bericht dan met je vrienden!