Politieagent hielp op snelweg met baby ter wereld te brengen. Wordt geëerd met schattige fotoshoot.

Joy is de naam van een pasgeborene met een verbluffend geboorteverhaal, waarbij een ziekenhuisbezoek betrokken is, een politieagent en een vastberaden stel. Vroeg op de ochtend van 18 juli reden Destiny en Caleb van Granbury, Texas, naar het ziekenhuis in Fort Worth. Het was een rit van 45 minuten, maar de familie was zeker dat de weeën hevig genoeg waren om te bevallen. De artsen vertelde Destiny echter dat de baby niet zou komen die ochtend. “Ze zeiden me dat ik nog niet klaar was en dachten zelfs dat het niet voor die week zou zijn” vertelde Destiny aan de media. “Ze vroegen me hoe erg de pijn was op een schaal van 1 tot 10 … Ik vertelde hen dat het een 8 was. Ze zeiden me dat ik moest terugkomen wanneer het een 11 was.”

baby1

Op de weg terug naar huis kon ze niet geloven dat ze niet zou bevallen want de pijn was gewoon ondraaglijk. “Mijn lichaam zei: Het komt er nu aan! Maar mijn hoofd zei: Ze hebben me net gezegd dat ik niet zou bevallen!” zei Destiny.

Destiny kon de pijn niet langer verdragen en Caleb legde plastic zakken op de achterbank en ze reden terug naar het ziekenhuis in Fort Worth. Hun snelheid was genoeg om de aandacht te trekken van politieagent Mark Diebold die onderweg was naar zijn werk.

Het water van Destiny brak en Caleb draaide het raampje naar beneden om uit te leggen waarom ze zo een haast hadden. De agent schoot meteen ter hulp, zette zijn lichten en sirenes op om hen naar het ziekenhuis te haastten, maar Destiny haalde het niet.

Nog steeds 25 minuten van het ziekenhuis verwijderd, zette Caleb zich aan de kant en daar kreeg Destiny haar baby.

baby2

“Ik was precies op een andere planeet. Ik wist precies wat ik moest doen” zei Destiny. “De agent hield mijn hand vast. Het was een keer persen en Caleb kon haar vangen.

“Officier Mark stond naast me en gaf me een stevige handdruk en zij schreeuwde: “Je hebt net je kind gevangen!” “En daar waren we dan dol van vreugde als kinderen in een snoepwinkel” zei Mark. “Dit maakte echt mijn maand!”

Het kind kreeg de naam Evelyn, wat leven betekent.

De familie bleef in contact met Diebold en besliste zelfs om een hele fotoshoot aan hem te wijden, inclusief badge, uniform en politievoertuig.

baby3

Destiny legde uit: “Zijn vrouw legde me uit dat hij een paar moeilijke weken had gehad met al dat geweld tegen politieagenten … Hij vroeg om een teken wat hij verder met zijn leven moest doen en dan gebeurde het.”

DEEL dit hartverwarmende verhaal nog met je vrienden op Facebook!