Peuter zwaait door het ziekenhuisraam naar bouwvakkers. Dan laten ze een speciale boodschap voor haar achter

De tweejarige Vivian Keith heeft acute lymfoblastische leukemie. Als gevolg daarvan woont ze in een ziekenhuiskamer op de 9e verdieping van het Barnes-Jewish St. Louis Kinderziekenhuis. Het is best een vreselijke ervaring. Vivian kan niet van de buitenlucht genieten en spelen zoals andere peuters van haar leeftijd dat doen. Ze is compleet geïsoleerd en brengt haar tijd door met verpleegsters en haar ouders.

verrassing

Maar er is wel een manier waarop Vivian met de buitenwereld kan communiceren. Het raam van haar ziekenhuiskamer. Elke dag kijkt Vivian uit het venster. Op een dag trok ze de aandacht van Travis Barnes en Greg Combs, twee mannen die als bouwvakker aan een bouwproject aan de overkant van de straat werken. Elke ochtend zien ze hoe Vivian naar hen zwaait en zij zwaaien terug.

Deze twee mannen waren ontroerd door het gebaar van Vivian en ze wilden iets speciaal voor haar doen. Op een ochtend keken zij en haar mama door het raam en ze waren diep geraakt door wat ze zagen. De twee mannen hadden een gigantische boodschap voor Vivian geschreven. Het leest: “Word snel beter!”

Maar dat was nog niet het enige wat deze twee helden voor Vivian deden. Bekijk de onderstaande video om te ontdekken welke verrassing ze nog voor haar hadden!

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden!

    Bron: YouTube