Papa ziet hoe een vreemde zijn zieke baby voedt. Als mama het ook ziet gaan de beelden VIRAAL…

Een kleintje hebben dat ziek is, is voor elke ouder erg pijnlijk. Je bent sowieso al erg moe van gedurende weken en maanden te weinig slaap te hebben en er voortdurend voor te zorgen dat je baby gezond en wel is. En als hij of zij dan nog eens koorts heeft? Dat maakt het dagelijkse leven met je baby er niet gemakkelijker op.

baby1

Toen het kleine meisje van Dallas French, Ellee James, haar viermaandelijkse inentingen kreeg, ontwikkelde ze hoge koorts. Dit is relatief normaal dus zij en haar echtgenoot maakte zich niet meteen ernstige zorgen. Later die avond begon ze over te geven, maar nog steeds panikeren de ouders niet.

Maar toen ze enkele dagen later nog aan het braken was, wisten de ouders dat ze naar de dokter moesten gaan.

baby2

De artsen namen een bloed- en urinestaal. Terwijl ze de resultaten afwachtten, gingen ze ervan uit dat het een of ander virus zou zijn.

baby3

Later die week kregen ze een telefoontje van de dokter dat de resultaten binnen waren. Het urinestaal van Ellee was positief voor de E Colli bacterie en ze moesten terug naar het ziekenhuis om haar nieren te laten onderzoeken.

Nadat ze van het ziekenhuis gingen, reden de ouders recht naar het lokale Olive Garden restaurant om even rust op te zoeken en een hapje te eten.

baby4

Van zodra ze gingen zitten, begon Ellee luidkeels te krijsen. French was helemaal op van de zenuwen, zelfs in die mate dat ze haar flesje op de grond morste. De kelner kwam recht naar hun tafel en deed iets wat de hele familie diep ontroerde.

Hij zei zelfs niets over de rotzooi en bood onmiddellijk aan om de baby te eten te geven.

baby5

Op het moment zelf was ze zo gespannen dat ze zelfs vergat zijn naam te vragen. Maar toen ze de foto die haar echtgenoot had genomen enkele dagen later op de pagina van het restaurant postte, ging het al snel viraal. Ze ging terug naar het restaurant om deze aardige man genaamd Robert Davis persoonlijk te bedanken.

Deze man werkt zelf heel hard om zijn familie te onderhouden. Hij ging tot het uiterste om deze dame, die duidelijk een moeilijke dag had, te helpen. Hij wist niet precies wat er aan de hand was, maar met zijn warme hart wist hij dat het opvoeden van kinderen nooit eenvoudig is. Zelfs een klein gebaar als dit maakte voor de ouders een wereld van verschil.

baby6

We kunnen allemaal iets leren van mensen als Davis en wat meer aandacht hebben voor de mensen rondom ons. We zijn allemaal mensen en gaan door goede en moeilijke tijden.

Na een maand is er voor de familie toch licht aan het einde van de tunnel. De artsen volgen de gezondheid van Ellee verder op maar weldra zal ze helemaal hersteld zijn.

DEEL dit ontroerende verhaal met je vrienden en familie op Facebook!