Papa merkt dat men hem in het restaurant aanstaart. Op weg naar zijn auto vindt hij dit briefje.

Wat Kevon Smith Jr. met zijn drie maanden oude zoon in een restaurant meemaakte, herstelt ons vertrouwen in de mensheid weer een beetje. Vader en zoon hebben samen lekker ontbeten en van elkaars gezelschap genoten, als Kevon merkt dat ze vanaf een ander tafeltje door een ouder stel worden aangestaard.

kevon1

Tijdens het betalen, vroeg hij zich nog af waarom het koppel hem zo had aangegaapt. Toen hij terug bij zijn auto kwam, werd echter alles duidelijk want hij vond een briefje achter zijn ruitenwisser met de volgende tekst:

kevon2

“Vandaag is het eten op onze kosten. Geniet met volle teugen van je kleine wondertje. Doe zo voort – De Masons.”

Onder het briefje zat bovendien ook nog eens cash geld. Het zijn echter vooral de lieve woorden die Kevon ontroerden. “Er zijn een heleboel mensen die niet zoveel om hun kinderen geven” zegt Kevon, die zelf zonder vader opgegroeid is. Hij houdt meer dan wat dan ook van zijn zoon en geeft hem elke dag de liefde en de affectie die hij verdient.

kevon3

Kevon heeft een hart voor alle kinderen op deze wereld. Als footballtrainer brengt hij zijn leerlingen bij wat echt telt in het leven: Teamgeest en wederzijds respect.

kevon4

Kevon heeft het vriendelijke gebaar van dit echtpaar dus echt wel verdiend: “Ik zal dit beslist verder doorgeven” zegt hij. En hij neemt zich voor om op een dag ook de rekening van iemand anders in het restaurant te betalen.

kevon5

Wie liefde geeft, krijgt liefde terug – dat is de belangrijke les die we uit dit verhaal zouden moeten onthouden.

DEEL deze liefdevolle boodschap met je vrienden op Facebook!