Papa knuffelt zijn zoon voor de operatie om zijn hersenen terug in zijn hoofdje te doen groeien.

Als een dokter je iets zegt, dan geloof je hen en doorgaans hebben ze het ook bij het rechte eind. Ze worden verondersteld om gelijk te hebben. Ze worden verondersteld om te weten wat ze doen. En ze worden verondersteld om je te alle prijzen te helpen. Maar ze zijn evenmin perfect, en soms is dat ook het geval. Zo was de familie Gundrum geschokt om het antwoord van een dokter te horen. Toen Mary Gundrum zwanger was, kregen zij en haar echtgenoot Mark te horen dat hun baby de geboorte wellicht niet zou overleven. Uit de echo bleek immers dat de baby aan een genetische afwijking leed die de dokters niet zouden kunnen herstellen.

hersenen

Hun babyjongen Dominic werd geboren met zijn hersenen die uit zijn hoofdje groeiden. Maar in plaats van op te geven, zochten ze hulp. Dat bracht hen bij het Kinderziekenhuis van Boston en een dokter vertelde hen daar dat alles wel goed zou komen.

Het is hartverscheurend wat deze familie moet doormaken, maar het is evengoed een mirakel als je ziet wat deze dokters realiseerden!

DEEL dit fascinerende verhaal met je vrienden op Facebook!