Ouders, wees voorzichtig! Een 3-jarig kind zei dat iemand ‘s-nachts tegen hem praatte. Wat zijn moeder ontdekte was schokkend!

Ouders van een driejarige waren in shock toen ze ontdekten dat hun kind in het holst van de nacht dagelijks met een vreemde praatte. Het kind vertelde hen dat hij via de babyfoon met een vreemde onbekende praat. Het stel dacht dat hun leven een beetje gemakkelijker zou zijn met een Baby Monitor Camera.

praten1

Maar dat draaide niet echt in hun voordeel uit. In plaats daarvan bracht de camera heel wat gevaren met zich.

Bleek dat hun baby via de camera bespied werd door een vreemde.

Sarah en Jay trokken vervolgens op onderzoek uit. Sarah ging de kamer van haar kind binnen en hoorde een stem zeggen, “Opstaan kleintje. Papa kijkt naar je.”

Na enkele dagen hoorde Jay, “Er komt iemand”.

De ouders waren doodsbang om te ontdekken dat er iemand was die elke beweging in de gaten hield. Hun angst sloeg om in regelrechte horror toen ze merkten dat de lens ’s nachts begon te draaien, alsof er iemand hen letterlijk op de voet volgde.

Ze contacteerden de producent van de monitor – Foscam – en die verklaarden dat er wellicht iemand hun monitor gehackt had met een applicatie voor de smartphone of gewoon vanaf een pc.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden!

Bron: CBS News en diyshare,net