Natuurlijke ouders verstoten baby die zonder armen en benen werd geboren. Dan adopteert een liefdevolle familie hem

Onderschat hem niet! Gabe Adams werd geboren zonder armen of benen, maar dat houdt hem niet tegen om ten volle van zijn jeugd te genieten. Gabe kan acteren, zingen en dansen. En dat is nog niet alles. Gabe kan zwemmen, de trap op en afgaan, schrijven en het belangrijkste van al: lachen.

baby

Gabe werd geadopteerd door de familie Adams toen hij nog een baby was. De familie dacht dat ze hem een dienst bewezen door hem te adopteren vanuit een ziekenhuis in Brazilië. Maar in plaats daarvan leerde Gabe de familie Adams wat echt belangrijk is in het leven.

baby1

De familie uit Utah besliste de baby niet zomaar te adopteren omdat hij gehandicapt was, maar ze plaatsten hem voortdurend voor uitdagingen. Ze moest hij vanaf het begin zelf de bladzijden van de Bijbel zien om te draaien. Thuis werd er luide housemuziek gespeeld om hem aan te moedigen tijdens zijn oefeningen en hem aan te vuren zelf de trap op en af te gaan. Deze oefening zorgt ervoor dat Gabe spieren kweekt en fit blijft, maar ook dat hij aan zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen wint.

Gabe gaat zelf in de douche en maakt zelf zijn ontbijt klaar. De familie Adams maakt er een erezaak van dat ze hem niet met de lepel te eten geven. Elke dag is een inspirerende uitdaging voor Gabe.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!
    Bron: YouTube