Nadat je dit gelezen hebt, zal je onmiddellijk deodorant onder je borsten aanbrengen. Een efficiënte remedie tegen zweet!

De deodorant is voor veel personen een onontbeerlijk verzorgingsproduct. Als je het een keertje vergeet, zal je op een bepaald ogenblik van de dag wel die onaangename geur vanonder je oksels ruiken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een op drie personen een deodorant thuis heeft. Maar je kunt het echter nog voor veel meer gebruiken.

deo1

  1. Voorkomt zweet onder de borsten

Ongeacht of je nu al of niet een beha draagt, de warme temperaturen veroorzaken bij veel dames zweet onder de borsten. Dit is niet alleen onaangenaam maar werkt ook de ontwikkeling van bacteriën en ziektekiemen in de hand. Dit kan echter eenvoudig vermeden worden door ’s ochtends een beetje deodorant onder je borsten aan te brengen.

deo2

  1. Vernietigt puistjes

Deodorant is ook efficiënt tegen puistjes. Breng gewoon een beetje deodorant aan op de puistjes en ze zullen sneller uitdrogen en verdwijnen.

  1. Vermijd dat je bril van je neus glijdt

Vrijwel iedereen heeft er een hekel aan wanneer je zonnebril door het zweet van je neus begint te glijden. Dit kan nochtans eenvoudig voorkomen worden door een beetje deodorant op de neus aan te brengen.

deo3

  1. Vermijd dat haar aan je huid blijft plakken

Heel wat vrouwen zijn maar al te bekend met dit fenomeen: Je hebt je haar netjes geregeld, maar zodra je buitenkomt in de hitte begint het haar op je huid en in je hals te kleven. Ook in dit geval komt je deodorant ter hulp geschoten. Breng gewoon een beetje deodorant aan op de achterkant van je hals en dit probleem is voorgoed van de baan.

  1. Strakke stretchjeans aantrekken

Stretchjeans zijn ontzettend populair dezer dagen, maar het is soms letterlijk een beetje wringen om erin te geraken. Als je een lijntje deodorant aanbrengt vanaf je voeten tot je knieën behoort deze ergernis definitief tot het verleden.

deo4

  1. Vermijd verbleken van kledij

Als je met je zomerjurk op een zwarte stoel gaat zitten, zal je zweet er na verloop van tijd voor zorgen dat er plekken worden gevormd op je favoriete kledij. Je kunt dit echter voorkomen door deodorant op je rug aan te brengen. Op die manier zal je op die plaats minder zweten en hoef je je geen zorgen te maken om je favoriete jurkje. Dit gaat trouwens ook het verbleken van je kledij tegen.

  1. Voorkomt nachtelijke zweetbaden

Sommigen onder jullie kennen het wel: Je wordt ’s nachts badend in het zweet wakker en ’s ochtends ben je gewoon drijfnat. Doe voor het slapengaan deodorant op je rug en ook dit probleem is zo verholpen. Als het zweten ’s nachts echter aanhoudt, raadpleeg je best een dokter want dit kan een symptoom van een bepaalde ziekte zijn.

deo5

  1. Tegen zweetvoeten

Deodorant is niet alleen voor onder je oksels. Ook op je voeten werkt het perfect. Je voeten bevatten ongeveer 250.000 zweetklieren, meer dan elk ander lichaamsdeel. Vergeet ook niet de voetzolen met een beetje deodorant te behandelen.

  1. Vermijd blaren

Nieuwe schoenen die in het begin te strak zitten, kunnen vervelende blaren veroorzaken. Om dit te vermijden, breng je gewoon een laagje deodorant op je voeten of in je schoenen aan. Probleem opgelost!

  1. Voorkom irritatie bij het scheren

Om rode uitslag na het scheren te vermijden, moet je gewoon een beetje deodorant aanbrengen als je klaar bent.

deo6

DEEL deze toepassingen van deodorant op Facebook! Misschien help je er wel iemand mee!