Na 50 jaar huwelijk ziet dit tweetal er ZO uit! Ik kan het nauwelijks geloven

In het jaar 1962 leerden Carole-Ann en Jim Stanfield uit Tamworth in het Verenigd Koninkrijk elkaar in een club kennen en waren op slag verliefd. Al in 1966 trouwden ze. Hij vond haar blonde haren betoverend, zij viel voor zijn gevoel voor humor.

Maar wat hen van vele andere mensen onderscheidt, is dat ze elkaar na 50 jaar nog even graag zien, misschien zelfs nog meer. Samen kregen ze 2 kinderen, die hen ondertussen al 6 kleinkinderen schonken. Om hun bijzondere liefde op de gepaste manier te vieren, stelde hun kleindochter voor dat ze hun originele trouwkledij nog eens zouden aandoen. Die lagen sinds hun huwelijk onaangeroerd in de kast. Carole-Ann en Jim waren wel te vinden voor dit ludieke idee en hadden voor hun gasten een verrassing in petto: tijdens het feest voor hun 50e huwelijksverjaardag duiken ze als bruid en bruidegom op!

De gasten waren verwonderd hoe goed het stel nog in hun trouwkledij paste! En hoe verliefd de twee nog op elkaar zijn. Het geheim van een lang huwelijk kennen ze maar al te goed. Het is al even eenvoudig als mooi: “We hebben verschillende hobby’s en interesses, maar het is de humor die ons verbindt.”

Daarom denken ze dat je bij het huidige online-daten, waarbij het vooral om gemeenschappelijke interesses draait, eigenlijk niemand echt leert kennen. Als bewijs van hun liefde lieten ze hun oorspronkelijke trouwringen opwaarderen. Ze lieten twee gouden hartjes aanbrengen op de ringen die ze al 50 jaar dragen.

Dit stel ziet er werkelijk stralend uit in hun oorspronkelijke trouwoutfit! De ware liefde die tot hoge leeftijd duurt, is dus geen sprookje, maar bestaat echt!

Dat ze nog vele mooie jaren mogen beleven en nog veel mogen lachen! Veel succes, Carole-Ann en Jim!

DEEL dit prachtige stel als ook jij in de eeuwige liefde geloofd!

Bron: Daily Mail UK en Facebook / The Morning Show en Facebook / A different type of Art