Na 32 jaar trouwe en toegewijde dienst bij McDonald’s krijgt werknemer een prachtig afscheid.

Iedereen die een loopbaan van 32 jaar achter de rug heeft, verdient een uitgebreide bedanking, zeker als je al die tijd je ziel uit je lijf hebt gewerkt. Iemand die helemaal aan deze beschrijving voldoet is Freia David uit Needham, Massachusetts. David werkte aan de frietjesstand bij de plaatselijke McDonald’s.

mcdonalds1

Helaas wordt werken bij McDonald’s vaak afgedaan als geen “echte” baan, maar voor vele mensen levert het een goed en eerlijk loon op.

mcdonalds2

David heeft ook het Downsyndroom wat extra uitdagingen met zich brengt, die andere personeelsleden misschien niet hebben.

mcdonalds3

Maar sinds 1984 ging ze elke dag plichtbewust naar het werk om hongerige klantjes met warme frietjes te bedienen.

mcdonalds4

Op 29 augustus van dit jaar ging David op pensioen en uiteraard kreeg ze een warm afscheid van McDonald’s en van de gemeenschap van Needham.

mcdonalds5

Tijdens het afscheidsfeest kreeg ze bovendien een certificaat ter erkenning van haar verwezenlijkingen. Timothy McCoy, de manager van de McDonald’s, zei: “De glimlach van Freia, haar enthousiasme en haar dagelijkse knuffels maakten van ons restaurant meer dan een gewoon restaurant.”

mcdonalds6

“Ze is geliefd en wordt gerespecteerd door al onze werknemers, klanten en iedereen die ooit maar haar pad kruiste” voegde hij er nog aan toe.

mcdonalds7

En ze diende ook nog een laatste keer frietjes op.

mcdonalds8

DEEL dit mooie afscheid om deze prachtige dame een hart onder de riem te steken!