Moeder plaatst waarschuwing online, nadat ze bijna haar dochter verloor vanwege een alcoholvergiftiging

Melissa Aho maakte de ergste nachtmerrie van elke ouder mee toen ze haar 15-jarige dochter Ryleigh bewusteloos aantrof. Ryleigh had schuim op haar mond en zat helemaal onder de kots – allemaal het gevolg van een alcoholvergiftiging. Deze dappere moeder deelt nu haar beproeving op Facebook als waarschuwing voor hoe gevaarlijk een alcoholvergiftiging wel kan zijn.

vergif1

Melissa, die in Massachusetts woont, aarzelde niet toen haar dochter toestemming vroeg om bij een vriendin te blijven overnachten. Ze zouden een film zien en Melissa had geen redenen om te twijfelen aan het goede gedrag van haar dochter.

Maar zoals we wel weten, maken ook goede kinderen foute keuzes. Die avond besliste Ryleigh om samen met haar vrienden te drinken. En dat was een slechte beslissing die haar bijna het leven kostte.

vergif2

Melissa had geen idee dat de plannen van haar dochter gewijzigd waren totdat ze om 1 u. ’s nachts een bericht kreeg dat Ryleigh bewusteloos was gevallen. Ze kreeg een paniekerig telefoontje van een vriendin. En hoewel ze Ryleigh niet echt heel goed kenden, wisten ze wel dat er iets heel erg fout was. Ze reden haar vervolgens naar het huis van Melissa en lieten haar daar achter.

Toen Melissa naar de auto liep, was ze niet voorbereid op wat ze te zien zou krijgen. Dit vreselijke zicht zal haar voor altijd blijven achtervolgen.

“Ik opende de deur en zag mijn dochter met schuim op haar lippen en helemaal onder de kots” schreef Melissa op Facebook. “Mijn tenger meisje had 2,8 promille in haar bloed.”

vergif3

Melissa belde onmiddellijk de hulpdiensten. De volgende 14 uur werkten de dokters onvermoeibaar om het leven van de tiener te redden. Ondertussen ademde ze niet meer zelfstandig.

vergif4

“Na 14 uur opende mijn dochter eindelijk haar prachtige groene ogen” vertelde Melissa. Ryleigh is terug thuis en herstelt van de schade aan haar lichaam. Maar ze leeft en geneest – een beantwoord gebed dat Melissa nooit zal vergeten.

vergif5

“Denk niet dat jou dit niet kan overkomen. Het is gewoon overal. Deze foto’s zijn misschien schokkend maar misschien kan het EEN ANDER KIND REDDEN!!!” schreef ze nog op Facebook.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden!