Moeder die haar peuter dood sloeg, werd middels gevangenisrecht een pijnlijke les geleerd

Een moeder die haar dochter brutaal vermoordde, werd aangevallen in de gevangenis. In april werd Kathryn Smith, 23, schuldig bevonden aan de moord op haar dochter Ayeeshia door haar herhaaldelijk op de borst te slaan. “Stop mama, stop papa” hoorden de buren de 21 maanden oude baby schreeuwen voor ze stierf in mei 2014 en nadat haar hartje gescheurd was van de impact op haar borst.

gevangenisrecht

Ayeeshia werd zelfs zo hard geslagen dat ze haar eigen tongetje doorbeet.

Smith zit een minimumgevangenisstraf uit van 24 jaar in de vrouwengevangenis van Foston Hall werd in een trappenhal aangevallen door twee medegevangenen. Uitgerekend op die plaats was “toevallig” geen videobewaking voorhanden. Tien andere medegevangenen keken op het schouwspel toe.

Ze schreeuwde het uit van de pijn toen ze geschopt en gestoken werd met een zelfgemaakt mes. De aanval duurde ongeveer vier minuten en liet een lelijke kras op haar wang achter.

gevangenisrecht1

“Er werd al over gepraat om haar aan te pakken, maar meestal gaan ze er niet meer door omdat hun straf dan verlengd wordt. Maar deze twee hadden er echt zin in en hebben haar lelijk te grazen genomen” vertelde een anonieme bron in de gevangenis.

DEEL dit opmerkelijke bericht op Facebook!