Man verneemt de tragische reden waarom verweesde baby’s niet huilen

Een moeder deelde op Facebook haar schokkende verhaal over weeskindjes in Oeganda. Volgens haar post huilden ze niet om de meest deprimerende reden. Dayna Mager postte een foto van haar dochter Luella en sindsdien ging de post helemaal viraal. Ze legt dat de foto enkele weken voordien werd genomen en het moment vastlegt “wat het is om middenin de storm te zitten van dat prachtige ding dat we ouderschap noemen.”

weeshuis1

“Deze foto was van enkele weken geleden, ja. Ik klom in het bedje om mijn tot tranen toe huilende baby te troosten. De directeur van het weeshuis keek de missionaris aan en zei: Als ze hier een week zijn dan huilen ze urenlang, maar uiteindelijk houden ze op omdat ze weten dat er toch niemand komt om hem te troosten. Ze stoppen want ze weten dat er binnen 10 minuten, 4 uur en misschien zelfs nooit iemand naar hen zal komen kijken. Ik was gebroken. Ik kon de scherven van mijn hart letterlijk oprapen. Maar in plaats daarvan maakte ik mezelf een belofte.

We kwamen die avond thuis en ik legde onze baby tegen me aan. Toen beloofde ik haar dat ik altijd naar haar zou komen kijken.

Altijd.

Haar eerste liefdesverdriet. Haar eerste pijn. We zullen er altijd zijn om haar vast te houden. We zullen haar door onze tranen en frustraties tonen dat het af en toe goed is om te huilen.

Dat wij altijd een veilige plek zullen bieden en we er altijd voor haar zullen zijn.”

Haar post ging snel viraal en genereerde meer dan 60.000 likes en meer dan 20.000 shares.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook!