Man probeert vrouw te verkrachten. Zij geeft hem vervolgens een lelijk en welverdiend pak slaag.

Het is een jammerlijk feit dat er in sommige menselijke geesten nog heel wat barbarisme schuilgaat en dat leidt helaas soms tot vreselijke feiten. Maar toen Jonathan Holmes besliste om op een avond een vrouw naar huis te achtervolgen, had hij niet verwacht dat hij tot moes geslagen zou worden.

Het voorval gebeurde in Sheffield, VK, waar de 35-jarige Holmes een vrouw gedurende een halve kilometer lang volgde. Volgens de Mirror vertelde hij haar dat ze “ervan zou genieten” en stak zijn tong in haar mond. Maar het slachtoffer vocht terug – sloeg hem, beet zijn tong en gebruikte haar sleutels om hem in de nek te steken.

slaag1

Hoewel ze erg aangedaan was door de feiten was de vrouw moedig genoeg om de man in de rechtbank in de ogen te kijken. “Hij zou met zonder twijfel verkracht hebben” vertelde ze. Holmes van zijn kant beweerde dat hij gedronken had en zich niets meer kon herinneren.

“Mijn leven had evengoed gedaan kunnen zijn, hij had me evengoed kunnen vermoorden” vervolgde het slachtoffer. “Ik was zo bang maar ook zeer kwaad. Wat er gebeurde was mijn ergste nachtmerrie. Het hele tafereel speelt zich nog dagelijks in mijn hoofd af. Ik durf nu niet meer in het donker buiten te komen.”

slaag

Rechter Judge Sara Write verklaarde het volgende over de feiten: “Niemand kan onaangeroerd blijven bij deze woorden. Het is duidelijk dat wat je deed een diepe impact heeft gehad op haar leven. Ze kan niet meer op een normale manier leven.” Holmes hield zich van de domme maar bewakingsbeelden tonen aan hoe hij haar doelbewust begon te volgen. De man werd uiteindelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar.

DEEL dit nieuwsbericht met je vrienden op Facebook!