Man loopt kerngezond het zorgcentrum uit, nadat hij olie gebruikte om terminale kanker te bestrijden.

Hoe langer de farmaceutische industrie een remedie tegen kanker kan uitstellen, hoe meer geld ze kunnen verdienen aan zieke mensen. Telkens wanneer een patiënt chemotherapie, chirurgie of straling moeten ondergaan, maken ze duizelingwekkende winsten. Dat is waarom een remedie tegen kanker meer dan 65 jaar geleden onder de mat werd geveegd.

olie

Alle huidige behandelingen tegen kanker worden pas toegepast als de ziekte zich al gemanifesteerd heeft. Ze genezen kanker ook niet. Ze doden het simpelweg in je lichaam. Chemotherapie doodt alle cellen, niet alleen kankercellen.

Chemotherapie heeft bovendien allerhande nare gevolgen voor je gezondheid. 9 op 10 mensen die chemo ondergingen, overlijden tien tot vijftien jaar na de behandeling. En ze hebben veertien keer meer kans om leukemie te krijgen.

Ontdek het verhaal van Stan Rutner die kanker versloeg met cannabis.

Barb Rutner, 77, en haar echtgenoot Stan, 80, zijn al 59 jaar samen en versloegen beiden kanker. Barb kreeg 25 jaar geleden borstkanker en Stan leed aan Hodgkin lymfoom.

“Ik dacht dat ik een verkoudheid of griep had. Ik had nooit gedacht dat het kanker zou kunnen zijn” herinnert Stan zich.

Stan onderging een klassieke behandeling tegen kanker. In 2011 kwam de kanker terug en zeiden de dokters dat hij longkanker in stadium 4 had. Hij zou zich op zijn afscheid moeten voorbereiden …

Teneinde raad begon hij te lezen over behandelingen met marihuana. Hij had nooit eerder cannabis gebruikt, maar het was dat of een zekere dood.

Binnen enkele weken ging het al beter met Stan. Hij begon terug bij te komen, kon weer ademen zonder zijn zuurstoftank en begon aan sport te doen. Cannabis deed hem opnieuw leven.

Barb zei: “Op 27 januari 2013 kreeg Stan de resultaten van zijn scans terug met de mededeling: RESULTAAT: Geen bewijs van de betreffende ziekte.” De kanker was letterlijk helemaal verdwenen! De dokters noemen het een wonder. “We willen deze dokters wel geloven, maar voor ons was het de cannabis die ons leven redde.”

DEEL dit opmerkelijk bericht met je vrienden!