Man die zijn bruid tot moes sloeg omdat ze haar jurk niet uit kreeg, heeft zielig excuus voor de politie.

Iedereen op de bruiloft en de receptie zei hoe goed het stelletje wel samen paste. Maar wisten zij veel dat de bruidegom ook een heel duister kantje had. Toen hij zijn nieuwe bruid mee naar huis nam, wilde hij het huwelijk “consumeren”. Maar de jonge vrouw kreeg haar jurk niet uit. Beschaamd vroeg ze om hulp, maar hij kreeg de jurk evenmin uit.

bruid

Plotseling sloegen de stoppen bij hem door. Hij koelde zijn woede op beestachtige wijze op zijn kersverse bruid.

De 22-jarige Amy Dawson was zo blij toen Gavin Golightly haar ten huwelijk vroeg. Kort daarop ontdekte ze dat ze zwanger was en versnelden ze het huwelijk een beetje naar augustus.

“Toen ik Gavin eerst ontmoette, was hij zo lief” vertelde Dawson. “Hij was zorgzaam en liefdevol en toen we ontdekten dat we een baby verwachtten, waren we echt dolgelukkig. Ik werd zwanger na acht maanden, maar kort daarop werd hij erg dominant en probeerde me voortdurend te manipuleren. Het was echt op eieren lopen.”

Over de huwelijksnacht getuigt ze:

“Toen hij zijn razernij op me bekoelde, dacht ik echt dat ik ging sterven. Ik was doodsbang. Het leek wel of hij me ging vermoorden. Na de aanval verliet hij de kamer, maar hij kwam terug en begon me opnieuw te slaan. Uiteindelijk kon ik ontsnappen en liet een portier van het hotel de politie bellen.”

Nadat ze ontdekte hoe haar echtgenoot echt was, verliet ze hem meteen. Ze diende klacht in tegen haar man en vroeg meteen ook een contactverbod aan.

De echtgenoot van zijn kant vertelde de politie dat de aanval zijn schuld niet was. Hij vertelde de politie dat hij gedrogeerd werd en zich van de hele avond niets meer kan herinneren. Ondertussen werd het contactverbod toegekend en moet de man opdraaien voor alle medische kosten van zijn vrouw.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!