Mama’s 5-jarige dochter overlijdt tragisch – 6 maanden nadat dokters de verkeerde diagnose over haar keelpijn hadden gesteld.

In januari 2015 vertelde een prachtig, klein meisje genaamd Kycie Jai Terry haar ouders Jamie en Josh dat ze hoofdpijn had. Kycie werd alsmaar meer moe. Ze had buikpijn en keelpijn. Omdat ze dacht dat Kycie de griep had, nam Jamie haar dochter naar de arts. Ze werd naar huis gestuurd met antibiotica tegen keelpijn. Maar de medicijnen haalden niets uit. Kycie – die cheerleader was en naar de kleuterschool zou gaan – werd overgebracht naar het Primery Children’s Hospital in Salt Lake City. Onderweg naar het ziekenhuis kreeg het meisje een beroerte.

keel

Een bloedtest bracht aan het licht dat ze een bloedsuikerspiegel van 1.148 had, wat tien keer zoveel is dan een normale persoon van haar leeftijd. Jamie en Josh beseften dat de diagnose van keelpijn schokkend verkeerd was. Ze hadden geen idee dat hun dochter diabetes type 1 had en dat ze het dagenlang onbehandeld hadden gelaten.

De volgende maanden zat Kycie meer in dan buiten het hospitaal. Ze moest opnieuw alles leren, van zitten tot spreken – maar ze was een vechter. Ze vocht hard tegen de ziekte en weigerde om op te geven.

Maar hoe hard ze ook vocht, haar situatie ging snel achteruit. Op 11 juli 2015 overleed ze in de armen van haar vader.

DEEL deze belangrijke waarschuwing over onbehandelde diabetes type 1 met iedereen die je kent!