Mama ziet “wandelende” vuilniszak op straat. Dan scheurt ze de zak open om een heel levende hond aan te treffen.

Malissa Sergent Lewis was gehaast. Om sneller op de basisschool te geraken waar ze werkt, nam ze op 25 augustus 2016 enkele rustigere binnenwegen in Kentucky. Het was dan dat ze een verbluffende ontdekking deed die haar leven zou veranderen. De moeder van drie merkte in het midden van de weg een zwarte vuilniszak op. Zelfs vanop afstand kon ze al zien dat de zak bewoog. Er zat beslist iets in.

vuilniszak1

Toen ze dichter kwam, zag ze duidelijk dat wat in de zak zat, de straat probeerde over te steken. Het wezentje in de zak voelde de aanwezigheid van Malissa en begon naar haar toe te lopen.

vuilniszak2

Malissa besliste om de zak te openen en toen ze binnen keek, kon ze haar ogen niet geloven.

vuilniszak3

… En daar zat een puppy! Een schattige, dankbare en ongelofelijk dankbare puppy. Van zodra hij het gezicht van Malissa zag, begon hij met zijn staart te kwispelen. Malissa zei dat het was alsof hij wist dat hij nu oké zou zijn.

Malissa plaatste de video van haar ontdekking op Facebook met de woorden: “Als dit jouw puppy is, laat het me dan weten. Als jij de klootzak bent die deze arme puppy in een vuilniszak stak en gewoon op straat gooide, ben je gewoon een psychopaat!”

vuilniszak4

De puppy droeg een halsbandje maar geen identificatie. Malissa nam het arme hondje mee naar haar werk.

Die avond namen ze hem mee naar de dierenarts voor de nodige onderzoeken en inentingen. Maar hij was kerngezond!

Volgens de dierenarts kon hij niet ouder zijn dan acht weken. Het is een compleet raadsel waarom dit gebeurde en wie hem dit aandeed.

vuilniszak5

Terwijl de lokale politie naar de dader zoekt, beslisten Malissa en haar kinderen om de hond te houden.

vuilniszak6

Ze doopten hem Hefty.

vuilniszak7

Wat goed dat deze dame stopte om te controleren wat er in de vuilniszak zat. Dankzij Malissa heeft deze schattige hond een tweede kans gekregen in het leven!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden op Facebook!