Mama vraagt of ze haar pasgeboren baby mag zien, maar weet niet dat papa een trouwring tussen het dekentje heeft verstopt

November 2014 zal voor altijd een onvergetelijke maand blijven voor Chad en Lauren. Die maand gebeurden er immers twee heel bijzondere dingen. Het stel verwelkomde hun dochter Everly. Maar de dag erna volgde er nog een geweldige verrassing.

ring

De dag na de geboorte van Everly verzamelde de hele familie in de ziekenhuiskamer van Lauren. Iedereen was in de wolken over het nieuwe familielid, maar Chad had nog een ander motief. Hij had een speciale verrassing in zijn mouwen verborgen. Iedereen zat mee in het complot, behalve Lauren.

Lauren kreeg Everly overhandigd, die in een dekentje zat gewikkeld. Ze werd verteld dat Everly een volle luier had die vervangen moest worden. Toen Lauren het dekentje begon af te wikkelen, was ze verrast door wat ze aantrof.

Er zat een ongelofelijke verrassing in het kruippakje van Everly. Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat de verrassing voor mama was! Zo ontroerend!

DEEL dit onvergetelijke moment met iedereen die je liefhebt!

Source: New mom’s surprise marriage proposal one day after having baby by ChadMcDevitt on Rumble

Bron: Rumble.com